Den skønneste bro i London

Fakta om den skønneste bro (Stamford Bridge)

Den skønneste bro i London. Hvilken kan det mon være, tænker du nok. Der er naturligvis tale om Stamford Bridge, som er hjemmebane til fodboldklubben, Chelsea FC. Stadionet blev bygget tilbage i 1877, men dengang blev stadionet primært brugt til diverse sportsgrene, som ikke havde med fodbold at gøre. Faktisk skulle der gå omkring 30 år, før Chelsea FC indviede Stamford Bridge som deres hjemmebane. I dag har Stamford Bridge – eller The Bridge (broen, red.) – kapacitet til 41.837 siddende publikummer.

billetter til chelsea kampe

Den lave kapacitet stemmer dog ikke overens med klubbens enorme popularitet, så der er ofte rift om billetterne. Der er dog hjælp til dette, da du kan købe billetterne her. Billetter til Stamford Bridge er i den lidt dyrere ende af skalaen. Det skyldes dog nok den høje efterspørgsel og det forholdsvis lave udbud.

I starten var det ikke en gang Chelsea, som var blevet tiltænkt en plads på grunden, men i stedet for en anden London-klub, nemlig Fulham F.C, men det blev altså den dengang nyligt stiftede fodboldklub, Chelsea FC, som skulle få ejerskab over grunden.

I 1930 og i få år efter – dengang, hvor der ikke blev stillet de største krav til sikkerheden på stadions – kunne stadionet i Chelsea-bydelen i London rumme flere end dobbelt så mange tilskuere, som det kan nu til dags. I 1930’erne blev tilskuerrekorden da også sat, da hele 82.905 mennesker overværede Chelseas kamp mod Arsenal.

Transport til og fra stadion

bus til stamford bridgeStamford Bridge ligger ikke mange kilometer fra Londons bymidte. Med offentlig transport er det også nemt, at komme direkte til stadion. Du kan for eksempel enten tage bussen, eller metroen til Fulham Broadway.

De engelske doubledeckers er i sig selv en oplevelse værd.

Lidt kort information om Chelsea

 

Chelseas historie kan man dele op i to grove træk. Tiden før den russiske rigmands, Roman Abramovich, indtog til klubben og tiden efter. Før Abramovich havde man ikke vundet nogle betydelige trofæer som sådan, ud over et trofæ i Capital One Cuppen i 1997/98, og FA Cuppen i 1999/2000.

Med Abramovich’ overtagelse af klubben i 2003, skulle Chelsea dog gå en lys tid i møde. I 00’erne tog man hele England med storm, og stjerner som John Terry, Ashley Cole, Frank Lampard og Didier Drogba satte gang i tingene i den lidt finere bydel i London.

Med José Mourinho som manden, der skulle holde styr på tropperne, vandt man i 2004/05-sæsonen Premier League for første gang i klubbens historie.

Siden dengang er det blevet til fire Premier League-titler i alt, syv FA Cup-trofæer, fire Capital One Cup-sejre, og en enkelt gang er det blevet til guld i Champions League.


Hvad er en coach og hvad er coaching ?

Ordet coach er et engelsk låneord. Hvis man skal oversætte det til dansk, skal man først definere hvad menes der når ordet bliver brugt. fordi når man ser på hvad det betyder på engelsk, kan det betyde mange ting lige fra hestevogn til træner. Træner er nok den oversættelse der beskriver bedst hvad der menes, men den er langt fra fyldestgørende.

Når ordet træner bliver brugt er det mest i forbindelse med sport. Man siger at man træner til noget, og den der styrer træningen, så man får de bedste resultater, er en træner.

Men det er stort set kun i sportens verden at det er så enkelt. Et af mange eksempler på dette er, hvis man har været ude for en ulykke, kan det være at man på hospitalet skal til genoptræning, men her er det ikke en træner der styre genoptræningen, men en læge.

Så får at finde den rigtige oversættelse, skal vi starte med at se på, hvad laver en coach, han laver coaching, et andet engelsk låneord.

Her bliver det straks lidt svære, her har selv google translate heller ikke noget forslag. Men hvis man ser på de firmaer der underviser i emnets hjemmesider, så kan man konkludere følgende.

En Coach er en træner/lærer/vejleder/rådgiver, det er en person der gennem professionel dialog, og med avanceret spørgeteknikker får dig til at se tingene på en anden måde. Man kan meget forenklet sige at han får dig til at se objektivt på problemer og problemstillinger, hvilket gør at disse løses på en bedre måde. Ydermere hjælper han dig til at nå dit yderste potentiale så du kan nå dine mål.

Vi har stadig ikke fundet noget dansk ord. Hvis vi ser på hvad en sådan person kaldes i østen, så bliver han kaldt en guru, det dækker rigtigt godt. Men det er stadig ikke et dansk ord.

Indtil videre har vi: Vi har med at gøre, en person der gennem samtale får en anden person til at se ind i sig selv og derved se tingene på en anden og klarer måde.

Så oversættelsen af coach og coaching, kunne være åndelig vejleder og åndelig vejledning.

Når nu vi har fundet den korrekte oversættelse er det meget logisk hvorfor der bruges engelske låneord i stedet for de korrekte dansk ord.

Den korrekte danske overlevede nok ikke mere end 10 sekunder i marketing afdelingen. Det er et  klassisk eksempel på hvordan man bruger engelske ord for at få noget til at lyde mere acceptabelt.

Man kan sige man bruger engelske ord, der overhovedet ikke associere med hvad det i virkeligheden drejer sig om, fordi hvis man brugte de korrekte danske ord vil branchen have det meget svært.

Prøv at forestil dig hvor denne vil blive modtaget hos stilladsarbejdere, et smedefirma på vestrebro eller hos fiskerne nede på havnen i Hirtshals.

“På fredag efter frokost og til i har fri, kommer der en åndelig vejleder, og giver jer åndelig vejledning i, hvordan i kan komme ind i jer selv, og på den måde at i kan finde svarene på vores problemer, ov vi kan få et bedre samarbejde.


Zen og fodboldrejser

zoomind stadiumUmiddelbart er der ikke mange, der forbinder fodboldrejser og meditation med hinanden, men rent faktisk er en fodboldkamp for mange noget af en Zen-oplevelse. For når du står på lægterne, er der kun dig og dit hold – og du er så fuldstændigt og umiddelbart tilstede, at det er lige så godt som ren meditation for din sjæl.

Zen er en særlig meditationsform, der praktiseres af zenbuddhister for at skabe umiddelbar tilstedeværelse uden nogen form for intellektuel filtrering. Det er lidt det samme, som tilhængerne af mindfulness efterstræber, i alt hvad de gør.

Det er en tilstand, der kan være svær at komme i, når du raser afsted i din fortravlede hverdag. Du tænker hele tiden på det næste, der skal ske – på alt det du skal nå og måske især på alt det, du ikke har nået. Men det du laver lige nu, det skal bare overstås, så du kan komme videre til den næste opgave – hele tiden videre, videre, videre….

Men hvad sker der så, når du kommer hjem og endelig får tid til at fordybe dig i din hobby eller lave noget, du virkelig går op i. Så forsvinder tiden bare og du tænker ikke på, hvad du ellers skal nå. Det er bare dig og det. Se lige der, nærmer du dig noget, der er meget tæt på Zen og mindfulness.

Fodboldrejser trigger din indre zenbuddhist

Det er lidt det, der sker, når du er til fodboldkamp – ikk? Der er det også bare dig og dit hold og alt det der sker til kampen, der er dit primære fokus. Hvor de små to timer bliver af, som der går fra du kommer og til kampen er forbi – ja, det ved du ikke rigtigt. Men du er 100 % tilstede hver eneste sekund, alt imens det står på. Fra dommerens fløjte proklamerer at kampen er i gang og til kampen fløjtes af. Kun dig og det, der sker – intet andet.

Se her er et sandt zen-øjeblik, hvor du ikke spekulerer på, hvad der skal ske, når kampen er forbi og næppe tænker meget over, hvad der skal serveres til aften eller hvor katten det nu er, du parkerede bilen eller hvad du skal lave i morgen.

Så hvorfor ikke ”take it to the max” og tage på en fodboldrejse. Det kan nemt blive det afbræk, der får dig ovenpå igen efter en svær tid på jobbet eller privat – og intet er vel federe og mere intenst end at sætte scenen for din ”meditation” et sted, hvor det er absolut nødvendigt at være 100 % tilstede i nuet – og som du ikke lige kommer tilbage til i næste uge.

Fodboldrejser med alt inklusive

Fodboldrejser er et pakketilbud med billetter til en kamp på et af Europas store stadions og overnatning lige i nærheden før og efter. Så du kan ankomme dagen før og lade op til kampen og kan sove natten efter, så du kan tage nogenlunde udhvilet hjem. Flyrejsen til og fra destinationen kan du med fordel købe separat.

Så har du sat scenen for en hel ekstrem zen-oplevelse.


Forandringer skaber god arbejdsglæd

Lad dig inspirere af de utrolig mange glade mennesker, der render rundt og stråler af lykke. Noget, der med garanti kan siges om dem er, at de i hvert fald ikke lider af manglen på arbejdsglæde. For så ville de ikke kunne rende rundt og smile og være så glade.

Følelsen omkring dit arbejde, hænger ganske enkelt sammen med din følelse omkring dit liv i det hele taget. Det lyder voldsomt, at arbejdsglæde kan have så enorm en betydning på dit liv, men det er rent faktisk sådan, det hænger sammen.

forandringer3Er du en af dem, der render rundt og er super glad for dit arbejde, så er du automatisk også en af dem, der har overskud til hverdagen og livet i det hele taget. Derfor er arbejdsglæde en uhyre vigtig del af din hverdag, og hvis du ikke lige nu sidder og kan sige til dig selv, at du er glad på din arbejdsplads, så er det nu, du skal sætte foden ned og foretage nogle forandringer.

Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til, for at du bliver glad for dit arbejde og for at gå på arbejde. Derved får du også meget mere lyst og overskud til hverdagen i det hele taget.

Arbejdsglæde i alt sin enkelthed

Som en del af det danske arbejdsmarked, er du ligesom så mange andre med til at sørge for, at samfundet fungerer. Men dette er ikke bare din pligt. Dette skal være det, du har lyst til at gøre, og det, du bliver glad af. Dermed ikke sagt, at du skal have lyst til at arbejde frem for at holde fri og være sammen med din familie og dine venner, holde ferie og så videre.

Men der skal være en god og positiv holdning til det faktum, at du står op hver morgen og tager på arbejde. Du skal ikke være trist eller sur ved tanken. Det handler om arbejdsglæde i al sin enkelthed. Det er slet ikke så firkantet eller indviklet.

Forandringer på arbejdspladsen

Arbejdsglæde er utrolig vigtigt for at du kan fungere som menneske og derfor er det også uhyre vigtigt, at du gør noget ved det, hvis du ikke er glad for dit arbejde. Lige gyldig hvad det så må være, der gør dig ked af dit arbejde, så må der gøres noget.

Er du en af dem, der ikke kan se dig selv i spejlet og sige, at du er glad for at gå på arbejde hver morgen, så er det tid til at skabe nogleforandringer. Faktisk behøver de ikke være særlig store, før du kan få genskabt eller forøget din arbejdsglæde.

Når først du er glad for at gå på arbejde, og er glad, når din arbejdsdag slutter, så vil du kunne mærke et helt andet overskud til resten af dagen og en helt anden lyst til at stå op om morgenen, og det er i særdeleshed det hele værd, når først de små, altafgørende forandringer er foretaget.

 

 


Det lille pulver der gør den store forskel

Kunne du godt tænke dig at få større muskler, men er bange for at ende som dopingvrag? Så tag det helt roligt, det er nemlig ikke dopingmidler, muskelbundterne i træningscenteret indtager i bøttevis!

Nej, det er noget så almindeligt som et kosttilskud – og intet andet end det. Kosttilskuddet er proteinpulver, der oftest købes i store bøtter eller poser, så der er rigeligt af det. Så hvis du har spottet en stor bøtte i en af vennernes klædeskab i omklædningsrummet, er det altså ikke dopingmidler, han fylder sig med.

Hvornår skal jeg tage proteinpulver?

Vil du have en sund og lovlig genvej til større muskler, er det altså proteinpulver, du skal bruge. Det kan indtages omrystet i vand eller mælk og fås i et utal af smagsvarianter, også en smagsneutral der f.eks. kan indtages med et glas juice.

Du skal helst drikke sådan en proteinshake lige inden du begynder din træning. Alternativt kan du også tage den, så snart du er færdig, for det gælder nemlig om at give kroppen et boost protein, så det er til rådighed, så snart du begynder at slappe af efter dit træningspas.

Det kaldes for restitutionsperiode bland fagfolk og muskelnørder. Her genopbygger kroppen de muskelfibre, du har ødelagt under træningen og jo mere protein der er til rådighed, jo hurtigere restituerer musklerne – og er der proteiner i overskud, bliver der lige smækket lidt mere muskelmasse på, så du er bedre rustet til næste gang du skal træne.

Hvor får jeg fat i proteinpulver?

De fleste træningscentre pusher noget frygtelig dyrt proteinpulver. Men selv om det kan være nemt og praktisk at købe det i dit fitness center, så findes der altså væsentlig billigere alternativer både IRL og på nettet.

Faktisk kan du nogle gange købe proteinpulver i din lokale dagligvare- eller endda discountbutik. Flere af de helt store producenter kan faktisk jævnligt købes i både Netto og Fakta.

Du kan også købe proteinpulver på nettet. Her er det vigtigt, at du vælger en webshop, der sælger danskproduceret proteinpulver. For mange af de billige shops sælger tit produkter, der er produceret i Fjernøsten, hvor man ikke er så nøjeregnende med, hvilke reststoffer der er tilbage i de produktionsanlæg, der producerer pulveret – og det er jo surt, at blive testet positiv i en dopingtest, fordi der var blevet kørt et dopingprodukt i pakkeanlægget lige før de kørte det proteinpulver, du har købt.


Forandringer skaber god arbejdsglæde

Lad dig inspirere af de utrolig mange glade mennesker, der render rundt og stråler af lykke. Noget, der med garanti kan siges om dem er, at de i hvert fald ikke lider af manglen på arbejdsglæde. For så ville de ikke kunne rende rundt og smile og være så glade.

Følelsen omkring dit arbejde, hænger ganske enkelt sammen med din følelse omkring dit liv i det hele taget. Det lyder voldsomt, at arbejdsglæde kan have så enorm en betydning på dit liv, men det er rent faktisk sådan, det hænger sammen.

Er du en af dem, der render rundt og er super glad for dit arbejde, så er du automatisk også en af dem, der har overskud til hverdagen og livet i det hele taget. Derfor er arbejdsglæde en uhyre vigtig del af din hverdag, og hvis du ikke lige nu sidder og kan sige til dig selv, at du er glad på din arbejdsplads, så er det nu, du skal sætte foden ned og foretage nogle forandringer.

Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til, for at du bliver glad for dit arbejde og for at gå på arbejde. Derved får du også meget mere lyst og overskud til hverdagen i det hele taget.arbejdsglaede

Arbejdsglæde i alt sin enkelthed

Som en del af det danske arbejdsmarked, er du ligesom så mange andre med til at sørge for, at samfundet fungerer. Men dette er ikke bare din pligt. Dette skal være det, du har lyst til at gøre, og det, du bliver glad af. Dermed ikke sagt, at du skal have lyst til at arbejde frem for at holde fri og være sammen med din familie og dine venner, holde ferie og så videre.

Men der skal være en god og positiv holdning til det faktum, at du står op hver morgen og tager på arbejde. Du skal ikke være trist eller sur ved tanken. Det handler om arbejdsglæde i al sin enkelthed. Det er slet ikke så firkantet eller indviklet.

Forandringer på arbejdspladsen

Arbejdsglæde er utrolig vigtigt for at du kan fungere som menneske og derfor er det også uhyre vigtigt, at du gør noget ved det, hvis du ikke er glad for dit arbejde. Lige gyldig hvad det så må være, der gør dig ked af dit arbejde, så må der gøres noget.

Er du en af dem, der ikke kan se dig selv i spejlet og sige, at du er glad for at gå på arbejde hver morgen, så er det tid til at skabe nogle forandringer. Faktisk behøver de ikke være særlig store, før du kan få genskabt eller forøget din arbejdsglæde.

Når først du er glad for at gå på arbejde, og er glad, når din arbejdsdag slutter, så vil du kunne mærke et helt andet overskud til resten af dagen og en helt anden lyst til at stå op om morgenen, og det er i særdeleshed det hele værd, når først de små, altafgørende forandringer er foretaget.


Hvad kan et alarmsystem gøre for dig og dit hjem?

Hvis du ikke har en privatalarm til din bolig, kan det være en rigtig god idé at anskaffe dig en. En alarm til hjemmet skræmmer indbrudstyvene væk og betyder, at du kan leve dit liv i tryghed og balance, uden at gå og frygte for, om dit hjem og dine ting er i sikkerhed. Et indbrud kan være en meget traumatisk oplevelse – især hvis tyvene har fået tid nok til at gennemrode alt indhold i hjemmet i jagten på værdigenstande. Og selvom du har en forsikring, som dækker dine økonomiske tab, er der intet, som kan erstatte genstande med affektionsværdi – eller den følelse, der opstår, når et hjem har været invaderet af fremmede. Du kan finde et fint alarmsystem til din bolig hos Miraca.dk.

Måske skal du vælge en GSM alarm

 

En GSM alarm er en trådløs alarm, som kører over mobilnettet. Det betyder, at alarmen er trådløs, og endvidere, at den ikke er knyttet til en vagtmand. I stedet opsættes den, sammen med en række sensorer, i dit hjem, og du modtager en SMS-besked, hvis sensorerne aktiveres. Du kan vælge op til fire andre personer, som også modtager en SMS – og her kan det være smart at vælge dine naboer. Fordelen er, at hvor det ofte tager længere tid for en vagtmand at reagere på en alarm og nå frem, er dine naboer oftest altid i nærheden. Naboerne kan skræmme tyven væk hurtigt, så vedkommende når at lave så lidt skade som muligt. Og herefter kan politiet så tilkaldes.

Engangsinvestering i tryghed og naboskab

 

Er i flere i nabolaget, som vælger et privat alarmsystem fra Miraca.dk, får i den fordel, at I sammen kan beskytte nabolaget og sørge for, at indbrudstyvene holder sig væk fra området. Samtidig kan der være en økonomisk fordel i at anskaffe sig alarmsystemerne sammen, fordi I kan få rabat, hvis I er flere i et nabolag som køber alarmsystemerne til jeres hjem. Du skal blot investere i dit private alarmsystem én gang – og så er du beskyttet og skal ikke tænke på at betale dyre besøg af en vagtmand, hvis der skulle ske en fejludløsning af alarmen.

Endvidere er det godt naboskab og god karma at stå sammen og hjælpe hinanden, og hvem ved, måske vil denne effektive form for nabohjælpsordning have positiv indflydelse på fællesskabet i dit nærområde.

Læs mere om denne fantastiske alarm til hjemmet lige her.


Sådan gør du nemt din bageplade ren igen

Bageplader, metalfade og -forme, der bare bliver grimmere og grimmere at se på. Vi kender det alle, men der er ingen grund til at gå og ærgre sig, for problemet kan faktisk løses rimelig let. Man bøvler ofte med opvaskemiddel og skuresvampe for at få den matterede, halvbrune farve renset væk fra en metalfarvet bageplade, men ikke engang en solid mængde knofedt kan altid være nok til at få det pænt. Det er absolut spild af kræfter, og du bør derfor ty til en anden og ganske nem metode til at få pladen helt ren. Det er slet ikke så besværligt endda.

Tricket

Alt hvad du skal bruge er bagepulver, brintoverilte og tid – tid til at lade det stå i blød. Så kan du også selv bruge tiden til noget andet imens, i stedet for at stå og næsten forgæves skrubbe og skure. Det er simpelthen ikke besværet og irritationen værd. Det du i stedet skal gøre er, at drysse et godt lag bagepulver ud over bagepladen eller blot på det ramte område, hvis ikke det er hele bagepladen, som er blevet grim at se på. Derefter skal du hælde brintoverilte over bagepulveret, så det lige akkurat får en lidt tyk og pastalignende konsistens. Det letteste er at hælde brintoverilte i en gammel sprayflaske, der evt. har været rengøringsmiddel i, og så spraye det ud over pladen. Har man ikke mulighed for dette, kan man dog også sætte en finger for brintoverilteflaskens åbning og dryppe store dråber ned over bagepulveret på hele pladen, sådan at det til sidst har fordelt sig nogenlunde over det hele.

Derefter skal bagepladen blot stå minimum to timer, hvorefter du let kan gnide snavset af med en klud eller svamp. Jo længere tid du lader blandingen stå og arbejde med bagepladen, jo lettere vil det være at få snavset af. Man kan evt. gentage behandlingen for et ekstra godt resultat. Og husk så selvfølgelig lige at vaske pladen af med vand og opvaskemiddel inden du tager den i brug igen. Sværere er det faktisk ikke at gøre en bageplade ren.

rens bageplade

Fra Zoom Ind siger vi tak til Gentofte Privat Rengøring, som til daglig yder services med både privat rengøring og kontorrengøring.


Find de bedste printpatroner til prisen

Printpatroner er den samlede betegnelse man bruger for blæk- og farvepatroner i alle afskygninger. Det gælder både toner, blæk og laserjet. Her kan du finde nogle gode råd til hvad du skal gøre når du leder efter nye printpatroner, og gerne vil finde den bedste pris.

 

Brug internettet og undersøg markedet

Internettet er et fantastisk sted at købe printpatroner.  De utroligt mange forhandlere der findes på nettet, gør at konkurrencen er benhård. Dette gør det svært at sælge printerprodukter, men det gør det til en sand fornøjelse at være forbruger. Man kan vælge og vrage, frit vælge det helt rigtige produkt, og samtidig kan man spare mange penge ved at lede efter den mest konkurrencedygtige forhandler.

Der findes flere forskellige måder man kan finde den rigtige forhandler. Først og fremmest er det en god idé at foretage prissammenligninger af de mange forskellige tilbud. Der findes masser af hjemmesider som kan gøre det for dig, men du kan selvfølgelig også bare gøre det selv. Når du har fundet de billigste forhandlere, kan du begynde at læse anmeldelser af de forskellige firmaer. Gennem anmeldelser fra tidligere kunder kan du få en fornemmelse for firmaets troværdighed, deres omdømme, hvor hurtigt de leverer deres varer, og om de leverer de rigtige varer. Det kan også være en god idé at besøge forummer hvor printere og printpatroner diskuteres. Her kan man finde masser af mennesker som er meget dedikerede til området, og derfor også har en meget nyttig ekspertviden om hvilke firmaer og produkter der er de bedste.

 

Kend dine behov

Endelig er det vigtigt at du gør op med dig selv om hvad dine behov og ønsker er, inden du begiver dig ud på jagt. Hvad skal du bruge printerpatronen til? Skal du printe mange ting ud, udelukkende i sort og hvid? Har du brug for høj og skarp kvalitet, eller blot hurtige prints, der kan smides ud igen efter brug? Der er stor forskel på de forskellige printpatroner. Nogle kan give en god ydeevne og holde i lang tid, imens andre er bedre hvis man skal printe flotte billeder, eller prints med mange og komplekse farver.

Det bedste råd man i sidste ende kan give, er at undersøge markedet så meget som man orker. Jo mere tid man bruger på at researche og sammenligne, inden man foretager sit køb, desto flere penge kan man spare, og samtidig kan man sikre at man får den absolut bedste kvalitet for pengene.


Derfor skal du opgradere til iPhone 6

Valget af iPhones kan være en jungle

Valget af iPhones kan være en jungle

Den nye iPhone 6 er Apples seneste skud på iPhone stammen. Den blev lanceret i september 2014 og den har været en kæmpe succes. Der bliver i øjeblikket solgt cirka 30.000 iPhone’s i timen, så den må i den grad siges, at være populære. Der er flere grunde til, at den er blevet så populære, og der er flere grunde til, at du burde skifte din gamle iPhone eller Android smartphone, ud med en iPhone 6. Den nye iPhone 6 er blevet forbedret på flere områder, hvis man sammenligner den med forgængeren, iPhone 5S.

Den ændring man lægger mærke til først er skærmen. Den nye iPhone 6 har en skærm på 4,7 tommer, hvorimod iPhone 5 og 5S havde en på 4 tommer. Skærmen er altså vokset en del, men det passer også godt med den udvikling man ser inden for smartphones. Skærmen skal være større, så den bliver mere funktionel og bedre til apps, film og billeder. Udover skærmen, så er designet også ændret. Hvis man sammenligner iPhone 6 og iPhone 5S, så er iPhone 6 både blevet tyndere og lettere. Samtidigt så er de helt runde hjørner og kanter kommet tilbage – dem så man seneste på iPhone 3GS. Man har valgt at smide en A8 chip i iPhone 6 i stedet for den gamle A7, hvilket betyder at iPhone 6 har fået mere power i processoren.

Opgradér til iPhone 6 – Du vil ikke fortryde det!

Den generelle holdning til iPhone 6 er, at den er væsentligt bedre end iPhone 5S. Derfor bliver man også opfordret til at opgradere til en iPhone 6, hvis man har muligheden. Prisen på iPhone 6 er nogenlunde den samme, som den man så, da iPhone 5S blev lanceret, så den er altså ikke billig. Priserne kan variere meget og de afhænger primært af, hvor meget hukommelse man ønsker, samt hvor man køber sin iPhone 6. Priserne hos forhandlerne kan være meget forskellige, fordi de har forskellige abonnementer og gebyrer. Hvis man vil have overblikket over priserne, så kan man se priser på iPhone 6 her.

Den nye iPhone 6 har altså mere power en iPhone 5S, den har en bedre og større skærm og så er batterilevetiden blevet forlænget. Det er alle sammen ting, der taler for at man skal købe en iPhone 6. Det er uden tvivl en fantastisk god smartphone, som ikke vil skuffe en. Den kan det en moderne smartphone skal kunne og den gør det i topfart med den nye og forbedrede processor.


Next page »